Zvanično - Prve dobre vesti za Sinišu Mihajlovića!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Prve dobre vesti za Sinišu Mihajlovića!

Bolonja se oglasila, ohrabrenje za Mihu nakon početne faze lečenja...

Bolonja je danas izdala zvanično saopštenje, kada je u pitanju lečenje Siniše Mihajlovića.

Dobre vesti iz bolnice, završio je prvi ciklus hemiotarepije koji je počeo pre pet dana. Oseća se dobro, nije bilo komplikacija, za sada dve teče prema očekivanju lekara.

Ostaje još tri nedelje u bolnici, gde će stanje biti praćeno, u međuvremenu, sutra će razgovarati sa saradnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre nego što ekipa ode na drugi deo priprema u Austriju.

Mihajlović će, kao i do sada, iz bolničkog kreveta u direktnim prenosima pratiti šta se dešava na treninzima, a ako sve bude prema prognozama lekara, on bi polovinom avgusta trebalo da izađe iz bolnice.

Drži se, majstore!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije, ostaje u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2019

Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspešno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener...Mihajloviću je ranije ovog meseca dijagnostikovana akutna leukemija i počeo je agresivan tretman...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.