Mi igramo neki drugi sport, ovo nije fudbal

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 11:44

"Mi igramo neki drugi sport, ovo nije fudbal"

Posledice pauze zbog koronavirusa mnogi su znali, a da bi se nastavila fudbalska prvenstva, bilo je potrebno da timovi igraju na svaka tri ili četiri dana.

Jak ritam odnosi mnogo lepote, a donosi umor i povrede igrača, što se nikako ne dopada Đenaru Gatuzu.

Trener Napolija je posle utakmice sa Udinezeom u kojoj je njegov tim slavio golom u 95. minutu rekao da igrači nisu roboti.

"Napadali smo, pogađali okvir gola i u mnogim situacijama nismo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sreće. To jeste nešto što nas brine, ali mi igramo neki drugi sport. Ovo nije fudbal. Igranje na svaka tri dana bez navijača je nešto sasvim drugačije. Igrači nisu roboti i ne mogu da kažem ništa loše o mojoj ekipi", rekao je Gatuzo posle utakmice.

Povredu je zaradio Dris Mertens, što bi mogao da bude problem za tim sa "San Paola".

"Dobio je udarac u koleno i nije mogao da trči normalno. Nadam se da nije ništa ozbiljno", rekao je trener Napolija i istakao da je srećan što je njegov tim došao do pobede pre poslednjeg sudijskog zvižduka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.