Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.07.2020.

09:10

"Mi igramo neki drugi sport, ovo nije fudbal"

Posledice pauze zbog koronavirusa mnogi su znali, a da bi se nastavila fudbalska prvenstva, bilo je potrebno da timovi igraju na svaka tri ili četiri dana.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by EPA-EFE/CIRO FUSCO

Jak ritam odnosi mnogo lepote, a donosi umor i povrede igrača, što se nikako ne dopada Đenaru Gatuzu.

Trener Napolija je posle utakmice sa Udinezeom u kojoj je njegov tim slavio golom u 95. minutu rekao da igrači nisu roboti.

"Napadali smo, pogađali okvir gola i u mnogim situacijama nismo imali sreće. To jeste nešto što nas brine, ali mi igramo neki drugi sport. Ovo nije fudbal. Igranje na svaka tri dana bez navijača je nešto sasvim drugačije. Igrači nisu roboti i ne mogu da kažem ništa loše o mojoj ekipi", rekao je Gatuzo posle utakmice.

Povredu je zaradio Dris Mertens, što bi mogao da bude problem za tim sa "San Paola".

"Dobio je udarac u koleno i nije mogao da trči normalno. Nadam se da nije ništa ozbiljno", rekao je trener Napolija i istakao da je srećan što je njegov tim došao do pobede pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu