Meksikanac se vratio u Primeru (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksikanac se vratio u Primeru (foto)

Sve je ozvaničeno.

Meksički fudbalski trener Havijer Agire vodiće Leganes do kraja sezone, saopštio je danas taj španski klub.

Agire će na klupi zameniti Maurisija Pelegrina koji je prošlog meseca dobio otkaz zbog loših rezultata na početku sezone.

Glavni zadatak 60-godišnjeg trenera biće da spasi Leganes ispadanja iz Primere.

Agire je u karijeri već trenirao španske klubove, Osasunu, Atletiko Madrid, Espanjol i Saragosu. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i selektor Meksika, Japana i Egipta.

On je u julu dobio otkaz na mestu selektora Egipta, a nakon poraza od Južne Afrike u osmini finala Kupa afričkih nacija.

Agire je jedan od više od 40 optuženih koji čekaju presudu u sudjenju za nameštanje mečeva u španskoj ligi u sezoni 2010/11.

Leganes je ove sezone upisao samo jednu pobedu u 12 mečeva i poslednji je na tabeli Primere sa samo pet osvojenih bodova.

🤝BIENVENIDO | Javier Aguirre, nuevo entrenador del C.D. Leganés #BienvenidoAguirre

➡️https://t.co/ntHT5kF2LG pic.twitter.com/C7bfPwCQ16

— C.D. Leganés (@CDLeganes) November 4, 2019
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan za trenere u Španiji, još jedan stručnjak dobio posao!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Nakon Leganesa i Selta zaposlila novog trenera...Preneli smo danas da je na klupu Leganesa seo iskusni Meksikanac Havijer Agire...Usled slabih rezultata i Selta se odlučila za promenu na klupi, pa je tako dan nakon što je otpušten Fran Eskriba i u Vigu postavljen novi šef struke...U pitanju je Oskar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.