Dan za trenere u Španiji, još jedan stručnjak dobio posao!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan za trenere u Španiji, još jedan stručnjak dobio posao!

Nakon Leganesa i Selta zaposlila novog trenera.

Preneli smo danas da je na klupu Leganesa seo iskusni Meksikanac Havijer Agire.

Usled slabih rezultata i Selta se odlučila za promenu na klupi, pa je tako dan nakon što je otpušten Fran Eskriba i u Vigu postavljen novi šef struke.

U pitanju je Oskar Garsija, nekadašnji fudbaler Barselone, koji je svojevremeno radio u Olimpijakosu, Brajtonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Votfordu, Sent Etjenu i Salcburgu kao trener.

Selta je na 18. mestu na tabeli posle 12 odigranih kola, a Garsija će imati težak debi, kako će ekipu po prvi put voditi na "Kamp Nou" protiv Barselone narednog vikenda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SMENA TRENERA U VIGU: Seltu će sa klupe predvoditi bivši fudbaler Barselone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019

Debitovaće narednog vikenda upravo protiv Katalonaca...Selta iz Viga nalazi se u krizi, a u La Ligi su vezali četiri uzastopna poraza. Zbog slabih rezultata uprava kluba odlučila je da napravi promenu na klupi zbog čega je otpušten Fran Eskriba...Dan kasnije, Selta je dobila novog trenera, a to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.