Mažić: Nadam se da ću umeti da sudim pravi fudbalski meč

Izvor: Njuz.net, 04.Nov.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić: Nadam se da ću umeti da sudim pravi fudbalski meč

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Mažiću od detinjstva bio san da sudi na fudbalskoj utakmici

BEOGRAD, 4. novembar 2013, (Njuz) – Najpoznatiji srpski arbitar Milorad Mažić, koji će u sredu suditi utakmicu Lige šampiona Barselona-Milan, nada se da će umeti ispravno da deli pravdu na pravom fudbalskom meču.

Mažić kaže za Njuz da mu je bio dečački san da sudi na fudbalsku utakmicu, zbog čega ima tremu pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << predstojeći okršaj.
- Dodatnu presiju mi stvaraju prijatelji koji me ceo dan podsećaju kako Barselona i Milan igraju fudbal, da će na toj utakmici biti driblinga, uspešnih dodavanja, lepih golova, možda čak i fer pleja, kao da sve to ni ja sam već ne znam – izjavio je Mažić koji je naglasio da mu je olakšavajuća okolnost to što postoji i sličnost između ove dve igre, koja se ogleda u 22 igrača koji trče za loptom.
On je napomenuo da će mu biti i neobično da sudi na utakmici gde se ne očekuju incidenti.
- Biće mi veoma čudno da sve vreme gledam utakmicu i da ne moram da pratim dešavanja na tribinama i donosim odluku o eventualnom prekidu meča – kaže Mažić, koji se nada da će mu se makar u nekom trenutku neki fudbaler uneti u lice i opsovati ga što nije dosudio penal.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.