Mašinac domaćin 20. Internacionalnog turnira

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac domaćin 20. Internacionalnog turnira

U petak 18. decembra od 13 sati u sali Osnovne škole "Miroslav Antić" u Nišu biće organizovan jednodnevni 20. Internacionalni turnir ženskih ekipa na parketu u fudbala (4+1).

Domaćin turnira je Ženski fudbalski klub Mašinac, a pored njega učestvuju i Real iz rumunske Krajove, Napredak iz Kruševca i Lavice iz Leskovca. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Turnir se igra po jednostrukom bod-sistemu. Utakmica traje 2 puta po 15 minuta, a igra se po pravilima futsala. Pobednik turnira dobija pehar Niša, a dodeliće se i druga brojna priznanja učesnicima - kaže Perica Krstić, sportski direktor.

U prvom kolu od 13 sati sastaju se Real i Lavice, a od 13:35 igraju Mašinac i Napredak.

Drugo kolo počinje u 14:10 duelom Lavica i Mašinca, pa sledi utakmica Napredak - Real.

U poslednjem kolu igraju Napredak i Lavice od 15:30, dok poslednji meč Mašinac - Real počinje u 16:05.

Pokrovitelj turnira je Grad Niša.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prva izložba fotografija stanovnika ZBO

Izvor: 025info.rs, 17.Dec.2015

Prva Izložba fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga u organizaciji Foto kino i video kluba Rada Krstić Sombor biće održana u Gradskom muzeju Sombor. Otvaranje izložbe zakazano je za petak, 18. decembar u 18 sati i 30 minuta, a izložba će biti otvorena do 20. januara 2016. godine. Izložbene...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.