Marković želi u Dinamo Zagreb, traži platu 900.000 evra

Izvor: RTS, 25.Jul.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković želi u Dinamo Zagreb, traži platu 900.000 evra

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković želi da pređe u zagrebački Dinamo, prenosi Jutarnji list.
Kako se navodi, bivši krilni napadač Partizana i Liverpula došao bi u redove šampiona Hrvatske za platu od 900.000 evra po sezoni.

Marković ujedno ima ponudu Bešiktaša, ali pošto klub iz Istanbula >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima probleme sa likvidnošću, njegovi agenti preporučili su ga Dinamu.
Ovaj 25-godišnji fudbaler trenutno je bez kluba jer mu je istekao ugovor sa Liverpulom, a poslednjih šest meseci bio je na pozajmici u Fulamu.
Od 2014. godine bio je u Liverpulu, koji ga je platio Benfiki 25 miliona evra, ali na "Enfildu" nije opravdao očekivanja i bio je prosleđivan na pozajmice u lisabonski Sporting, Hal, Fenerbahče, Anderleht i Fulam.
Marković bi mogao da stigne u Dinamo kao zamena za supertalentovanog Danija Olma, za koga postoji veliko interesovanje velikih evropskih klubova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hrvati otkrili, Markec sprema SENZACIONALNI TRANSFER?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019

Ovome se niko nije nadao....Potpuno neočekivana vest stiže ovog prepodneva iz Hrvatske - bivši fudbaler Partizana, Benfike i Liverpula Lazar Marković karijeru bi mogao da nastavi u zagrebačkom Dinamu!..Ova saznanja jutros su prenele zagrebačke ''Sportske novosti'', a vest je snažno odjeknula u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.