Marković: Uz Kruševljane do EP

Izvor: Press, 15.Okt.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Uz Kruševljane do EP

Standardni član mlade fudbalske reprezentacije Srbije Saša Marković kaže pred sutrašnji revanš meč baraža sa Englezima u Kruševcu da "orlovi" imaju solidne šanse za plasman na završnicu EP u Izraelu.

Jedan dan deli izabranike Aleksandra Jankovića do odlučujućeg duela za plasman na EP. Englezi su tokom prvog meča, koji su dobili minimalnim rezultatom 1:0 dokazali da su veoma čvrsta i ozbiljna reprezentacija, ali vezista "orlića" Saša Marković ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da su šanse u revanšu podjednake.

Janković: Učinićemo sve da na kraju slavimo

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je večeras u Kruševcu da njegovi izabranici spremno dočekuju utakmicu protiv Engleske

- Imamo veliki optimizam i samopouzdanje i učinićemo sve da na kraju slavimo. U ovom momentu imamo sedam igrača koji su učestvovali u ovom našem ciklusu koji su trenutno sa A reprezentacijom i donekle u modifikovanom sastavu izlazimo na megdan Englezima - rekao je Janković i naglasio da, iako su se igrači menjali u hodu, rezultat nije trpeo.

Mladi reprezentativac Luka Milivojević računa na podršku kruševačke publike i poručuje da je ekipa spremna za predstojeću utakmicu sa Englezima.

- Ekipa je spremna, jedva čekamo da počne utakmica iako imamo težak zadatak. Na nama je da damo sve od sebe, a verujemo da će samim tim doći i plasman na šampionat - rekao je Milivojević (tanjug).

- Jesu nas pobedili, ali i dalje imamo podjednake šanse za plasman na EP. Niti je njihova prednost velika, niti su bolji od nas da bi bili favoriti u revanšu. Utakmica je bila tvrda, bez mnogo udaraca na gol, ali i mi smo imali nekoliko dobrih prilika, dok su oni taj jedan dali iz problematic(nog penala.

Kruševac i pune tribune stadiona "Mladost" dodatno motivišu mladog fudbalera.

- Nema razloga da odustajemo od naše pas igre i upuštamo se u trku i tuču sa protivnikom, koji kao sve ostrvske ekipe dubinskim loptama preskače sredinu terena. Moramo ih napasti, ali nikako ne smemo srljati ili odustajati ako gol ne padne u ranoj fazi meča. Računamo i na pomoć Kruševljana, koji su nas sjajno bodrili protiv Makedonije u kvalifikacijama - konkretan je Marković.

Revanš utakmica igra se u utorak, 16. oktobra, na stadionu "Mladost" u Kruševcu (18.00).
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.