Marković: Možemo da pobedimo Hrvatsku, ovo mi je najbitniji meč u karijeri

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Možemo da pobedimo Hrvatsku, ovo mi je najbitniji meč u karijeri

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković rekao je da veruje u pobedu nad Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Mislim da imamo dovoljno samopouzdanja da ekipno odigramo dobro protiv Hrvatske i pobedimo", rekao je Marković.

Srbija ima samo teorijske šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo, ali to ne obeshrabruje Marko.

"Mi smo bolje igrali nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezultati pokazuju. Kolumbija je naša najbolja utakmica od kako je Siniša Mihajlović selektor. Ovaj meč mi je najznačajniji do sada u karijeri. Dok postoje teorijske šanse da se plasiramo, borićemo se", rekao je Marković.

"Hrvatska je dobar tim, ima sjajne zvezde. Jak je protivnik, ali mi u svakoj utakmici idemo na pobedu, i nadam se da će tako biti i u ovoj", rekao je Marković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marković: Možemo da pobedimo Hrvatsku, ovo mi je najbitniji meč u karijeri

Izvor: Dzungla.org, 02.Sep.2013

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković rekao je da veruje u pobedu nad Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.