Mama je rekla ili si napadač ili batali fudbal

Izvor: Mondo, 05.Okt.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mama je rekla ili si napadač ili batali fudbal"

Da se pitao on - možda Arsenal ne bi imao ovakvog napadača u timu!

Mnogi fudbaleri su u poodmaklim fazama svojih karijera ispričali anegdotu iz detinjstva u kojoj navode da su roditelji bili protiv toga da se oni bave fudbalom, ali da sada kada su među najboljima na svetu - shvataju kakvu su grešku mogli da naprave.

Majka napadača Arsenala Aleksandra Lakazeta takođe nije bila za to da njen sin "šutira loptu" umesto da "drži knjigu u rukama", ali kad već nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogla da ga zaustavi - postavila je uslov.

Naime, francuski napadač je u intervjuu za "San" ispričao da je imao izbor pred sobom koji iz tadašnje perspektive nije delovao "pošteno" za njega, ali se sigurno sada ne kaje.

"Uživao sam da stojim na golu, hteo sam da bude golman kada sam bio klinac, ali je majka bila protiv toga jer je mislila da je to opasno", ispričao je Lakazet i objasnio kakav je izbor bio pred njim: "Rekla je ili ću biti napadač ili neću igrati uopšte!"

Srećom - prihvatio je ovaj "ultimatum".

Sjajni napadač preselio se ovog leta iz matičnog Liona u Arsenal u rekordnom transferu za "tobdžije" (oko 50 miliona funti) i polako počinje da se isplaćuje Arsenu Vengeru pošto je postigao četiri gola u prvih sedam nastupa u Premijer ligi.

"Bio sam tužan kada izgubimo, plakao sam i zbog sitnica, ali ne brinite - to se promenilo", kazao je nasmejani Francuz za britanske medije i obećao još golova navijačima Arsenala.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.