Izvor: Blic, 19.Maj.2024, 21:34

PIJU I NAZDRAVLJAJU UZ BOSANSKI HIT Šok snimak: Ćerke ubijene demonstrantkinje SLAVE pad helikoptera predsednika Irana (FOTO, VIDEO)

Ćerke Mine Majide, 62-godišnje žene iz Irana koja je ubijena tokom antivladinih protesta u septembru 2022. godine, podelile su video reakciju na vest da je helikopter u kom je bio iranski predsednik Ebrahim Raisa doživeo incident tokom sletanja u Istočnom Azerbejdžanu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAZDRAVLJAJU UZ BOSANSKI HIT! Ćerke ubijene Kurdkinje iz Irana PROSLAVLJAJU pad helikoptera Ebrahima Raisija (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2024

Sestre Mahsa i Roja, ćerke Mine Majidi, koja je stradala tokom antivladinih protesta u Iranu, izazvale su pažnju javnosti objavom videa na platformi X.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.