MORAO DA NAPUSTI REPREZENTACIJU: Borjan se povredio, niko ne zna o čemu se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 11:45

MORAO DA NAPUSTI REPREZENTACIJU: Borjan se povredio, niko ne zna o čemu se radi

Propustiće odlučujući meč

Doskorašnji golman Crvene zvedzde Milan Borjan, propustiće odlučujući meč Kanade protov selekcije Kube za plasman eliminacionu fazu Gold kupa zbog povrede.

Kako je naveo Fudbalski savez Kanade, Borjan se već vratio u Evropu gde će obaviti preglede i započeti terapiju.

Canada captain Milan Borjan will miss the rest of the CONCACAF Gold Cup with an undisclosed >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << injury.

Canada Soccer says the goalkeeper has returned to Europe so that he can recover ahead of the 2023-24 club season. https://t.co/rNSYn3laCU

— CTV London (@CTVLondon) July 4, 2023

Još uvek nije poznato koja povreda je u pitanju, samim tim, iz tabora Kanade nije izašlo saopštenje koliko će iskusni golman morati da pauzira.

Borjan je bio starter u dve utakmice Kanade u ovom takmičenju i u oba slučaja meč je završen nerešenim rezutatom. Selekcija sa Severa Amerike je prvo remizirala sa Gvadalupeom 2:2, da bi zatim odigrala bez golova protiv reprezentacije Gvatemale. Selekcija "Javorovg lišća" je zato neophodna pobede protiv Kube u poslednjem meču grupne faze šampionata da bi obezbedila plasman u četvrfinale.

Milan Borjan je ovog leta posle šest godina napustio Crvenu zvezdu odlukom novog trenera Baraka Bahara. Izraelski stručnjak se odlučio za svog zemljaka Omrija Glazera, tako da će ljubimac navijača crveno-belih u narednom periodu kao pozajmnjen igrač braniti boje Slovana iz Braislave.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Borjan hitno napustio reprezentaciju Kanade

Izvor: B92, 04.Jul.2023

Doskorašnji golman Crvene zvezde Milan Borjan mora je da napusti reprezentaciju Kanade zbog povrede...Borjan će tako propustiti odlučujući meč, koji će Kanada igrati protiv Kube na Gold kupu...Kako je naveo FS Kanade, Borjan se već vratio u Evropu, gde će obaviti preglede i započeti terapiju...Još...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.