MAJČINIM STOPAMA: Ćerka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović osvojila srebro u klizanju

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJČINIM STOPAMA: Ćerka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović osvojila srebro u klizanju

Klizanje je prilično popularno u porodici predsednice Hrvatske, pošto se i njen sin Luka bavi klizanjem

Katarina Kitarović, ćerka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, osvojila je srebrnu medalju u klizanju u kategoriji mlađih juniorki na nacionalnom prvenstvu.

Kako prenose lokalni mediji, prva dama Hrvatske pomno je pratila nastup svoje ćerke na prvenstvu koje je održano neposredno posle fudbalske utakmice reprezentacija Hrvatske i Norveške koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Kolinda takođe pratila sa tribina. Kolinda je na toj utakmici uslikana dok pije pivo, što čega se našla na udaru navijača Hajduka.

Katarina Kitarović rođena je 2001. godine i trenutno živi u Briselu. U Zagreb je doputovala samo zbog učešća na prvenstvu Hrvatske. Naslednica prve dame Hrvatske osvojila je srebro i pre pet godina kada se takmičila u kadetskoj konkurenciji, a želja joj je da jednog dana učestvuje na Olimpijskim igrama.

"Gledala sam klizanje na televiziji i rekla roditeljima da želim da se bavim tim sportom. Počela sam u klubu Leda. Svi su mi sportovi jako dragi, ali bih u klizanju želela da nastupim na Olimpijskim igrama", rekla je Katarina koja se prethodno isprobala u tenisu, ritmičkoj gimnastici i gimnastici.

Inače, klizanje je prilično popularno u porodici predsednice Hrvatske, pošto se i njen sin Luka bavi klizanjem, a ni samoj Kolindi nije strano da stane na klizaljke.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.