MAGIJA: Ronaldinjo OPET pravio ŠOU na terenu, ovim POTEZOM je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAGIJA: Ronaldinjo OPET pravio ŠOU na terenu, ovim POTEZOM je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Bivši igrač Barselone ne prestaje da oduševljava.

Navijači Barselone sa ponosom se sećaju dana, kada je za slavni klub iz Katalonije igrao Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao - Ronaldinjo. Mađioničar sa loptom, kako su ga mnogi zvali, iako je napunio 37. godina, ne prestaje da oduševljava fudbalsku javnost.

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Neviđena scena u poslednjem minutu drame u Humskoj (FOTO)

KAKAV MALER: Bivši ljubimac severa DOŽIVEO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki PEH! (FOTO)

Na zalasku karijere, otisnuo se u daleku Indiju i sa velikog, prešao na mali fudbal. Potpisao je ugovor sa KMF Delhi Dragonsima, a već na uvodnim mečevima navijači su dobili novog "Zmaja". Najpre je prvog dana dva puta bio precizan za trijumf od 4:2, a zatim u sledećem meču postigao het-trik i gol o kojem bruje društvene mreže.

SELEKTOR BIO KRATAK: Objasnio ZAŠTO je pozvao povratnika u reprezentaciju (FOTO)

Ronaldinjo je u jednoj od kontri vešto nasamario proitvničkog golmana, koji mu je izleteo u susret i varkom mu proturio loptu kroz noge. Ostalo je bila rutina, zatvorenih očiju pogodio je cilj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.