ZAPAMTIO ZVEZDU DO KRAJA ŽIVOTA: Ni MILIONSKI ugovor neće mu POMOĆI, ako ne pobedi OVAJ klub! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPAMTIO ZVEZDU DO KRAJA ŽIVOTA: Ni MILIONSKI ugovor neće mu POMOĆI, ako ne pobedi OVAJ klub! (FOTO)

Nemiri u višestrukom šampionu.

Prvu od mnogobrojnih teških prepreka, na putu do grupne faze Lige Evrope, Crvena zvezda je preskočila eliminacijom Sparte. Preskupi tim iz Praga, pojačan papreno plaćenim trenerom Andreom Stramaćonijem, došao je kao veliki favorit na Marakanu.

SUPERLIGA SRBIJE: Poznato ko SUDI Zvezdi i Partizanu! (FOTO)

RUSI ODUŠEVLJENI: Evo kako su Gaspromu prokomentarisali Zvezdinu dominaciju (FOTO)

I tu završio evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putešestvije za sezonu 2017/2018. U paklu stadiona Rajko Mitić, pred Delijama, Česi su morali da čestitaju Milojevićevim izabranicima i okrenu se izazovima u domaćem prvenstvu.

ZVEZDINE LEGENDE U ŠIPOVU: Republika Srpska u TRANSU zbog Zvezde (VIDEO)

Ni tamo im, međutim, ne cvetaju ruže. Višestruki prvak nekadašnje Čehoslovačke, posle sedam odigranih kola, nalazi se tek na 5. mestu, sa velikih 10 bodova zaostatka za prvoplasiranom Viktorijom iz Plzenja. Navijačima ovog kluba najteže je pao prošlonedeljni poraz od "večitog rivala" Slavije, dok prethodno nije uspela da savlada ni autsajdere poput Libereca, Bohemijansa i Brna.

Rukovodstvo Sparte nema strpljenja, pa je Italijanu postavilo ultimatum: da trijumfuje u sledećim mečevima, kao i 14. oktobra u velikom derbiju na terenu Plzenja, ili da spakuje kofere. Ukoliko se to ne dogodi, neće ga spasiti ni basnoslovni ugovor od tri miliona evropskih novčanica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKAV MALER: Bivši ljubimac severa DOŽIVEO veliki PEH! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017

Čeka ga duga pauza...Osim bodova, Lacio je u porazu od Napolija (1:4) ostao tri važna igrača, a uz defanzivca Stefana Fraja iz Holandije, dvojica su srpski internacionalci...SUPERLIGA SRBIJE: Poznato ko SUDI Zvezdi i Partizanu! (FOTO)..ZAPAMTIO ZVEZDU DO KRAJA ŽIVOTA: Ni MILIONSKI ugovor neće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.