Lukaku zvanično na pozajmici u Romi

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 00:16

Lukaku zvanično na pozajmici u Romi

Fudbalski klub Roma saopštio je da će Belgijanac Romelu Lukaku igrati na pozajmici do 30. juna naredne godine.

Lukaku je igrač Čelsija, a prema dogovoru dva kluba igraće do kraja sezone u Romi.

"Doček koji su mi priredili ovaj klub i ovi navijači me je ganuo i predstavlja dodatni stimulans da dam sve za svoj novi tim. Lepo je danas biti član Rome. Imao sam priliku da prethodnih dana razgovaram sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnicima Rome. Sada moramo da radimo, da budemo skromni da rastemo iz meča u meč. Jedva čekam da se stavim na raspolaganje novim saigračima", izjavio je Lukaku, preneo je zvanični sajt Rome.

Belgijanac je prošle sezone igrao na pozajmici u Interu. On je pored Čelsija i Intera igrao i za Anderleht, Mančester junajted, Everton, Vest Bromvič. Lukaku će u Romi nositi dres sa brojem 90.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.