Lukaku: Ko bi odbio najveći klub na svetu?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku: Ko bi odbio najveći klub na svetu?

Prvi intervju najskupljeg fudbalera ovog leta

Romelu Lukaku je nesumnjivo čovek koji je obeležio dosadašnju fudbalsku pijacu. Njegov transfer sa Gudison Parka na Old Traford od preko 100.000.000 evra trenutno je rekord leta 2017. a ukoliko Kilijan Mbape ostane u Monaku biće i transfer godine.

Velika je pomama za Belgijancem, koji je u Los Anđelesu prošao lekarske preglede, a dao je i prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << intervju kao novi fudbaler Mančester Junajteda.

„Ko bi odbio najveći klub na svetu? Igraju na najboljem stadionu u Engleskoj, imaju najbolje navijače, ovo je bila idealna prilika za mene. Uvek sam govorio da želim da igram za klub koji se bori za sve trofeje i sada sam je dobio“, rekao je Lukaku za američki ESPN.

Naravno, hvalio je nove poslodavce na sav glas.

„Mislim da Mančester Junajted, u ovom trenutku, želi da bude dominatan tim, fudbalska sila. Ukoliko pogledate njegovu istoriju, ona vam dosta toga govori. Postati deo ovog kluba je nešto što svaki fudbaler želi. Zahvalan sam im na šansi koju su mi dali.“

Čelsi je probao da ga preotme u poslednjem trenutku, ali Lukaku nije imao dilemu.

„Već sam bio odlučio da pređem u Mančester Junajted. Dao sam im reč i ne osvrćem se unazad. Već nedeljama se menatalno pripremam da postanem deo Crvenih đavola i nisam razmišljao o drugim klubovima“, zaključio je Belgijanac.

Na kraju spomenimo i da je policija Los Anđelesa potvrdila da je uhapsila prošle nedelje Lukakua na Beverli Hilsu nakon što su se komšije bunile zbog buke. Moguće da je proslavljao rekordni transfer iz Evertona u Mančester Junajted, a u oktobru će se pojaviti pred sudom u SAD.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ROMELU LUKAKU: Mančester želi da postane fudbalska sila

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2017

U SAD su obavljeni lekarski pregledi i cela procedura koja je delila Belgijanca od potpisa.. . Romelu Lukaku je i zvanično postao najskuplji igrač ovog leta.. Mančester Junajted je za belgijskog napadača izdvojio preko 100 miliona evra. Posle lekarskih pregleda u Los Anđelesu, ESPN je imao tu čast...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.