Ludilo na meču Mordovije i CSKA – 3:0, 3:3, 4:3, 4:6...

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo na meču Mordovije i CSKA – 3:0, 3:3, 4:3, 4:6...

Lopta je okrugla, sve je moguće. Danas svi igraju fudbal. Za pobedu je potrebno da svi igrači daju 110 odsto svojih mogućnosti. Igra se dok sudija ne svira kraj. Fudbal je prezasićen ovakvim frazama – frazama čije se značenje izgubilo nakon, otprilike, milionite upotrebe. Međutim, ponekad, tek ponekad, desi se utakmica koju nije moguće opisati na drugačiji drugi način... >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
CSKA iz Moskve imao je igrača manje i tri gola minuta u duelu sa Mordovijom. Ekipa iz Saranska postigla je prvi gol u uvodnih 60 sekundi, a fudbaler Moskovljana Mario Fernandez isključen je u 12. minutu.

Delovalo je da je sve gotovo kada su golove još postigli Vladimir Rikov i Ruslan Mukhametšin. Ali je onda armija uzvratila udarac.
Kirl Pančenko je stigao do gola u 50. minutu, Janik Đalo, fudbaler Mordovoje, pocrveneo je u 55. minutu, a onda su Zoran Tošić i Sejdu Dumbija postigli golove za samo nekoliko minuta. CSKA je imao izjednačenje.
Međutim, Jevgenij Lutsenko je vratio vođstvo Mordoviji, ali je CSKA imao snage za još jedan udar. Ahmed Musa je postigao dva gola, a zatim se u strelce ponovo upisao i Dumbija, čime je stavljena tačka na ovaj apsolutno neverovatan meč.
Treba spomenuti i da je Milan Perendija, nekada đak omladinske škole Partizana, odigrao ceo meč za domaći tim. 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.