Ljudi, mora li fudbal u ovakvim uslovima? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, mora li fudbal u ovakvim uslovima? (video)

Svašta smo videli na fudbalskim terenima u regionu u poslednjih mesec dana, ali se čini da je primer iz Bosne i Hercegovne najdrastičniji do sada.

Fudbalska infrastruktura predstavlja problem velikom broju klubova na prostoru bivše Jugoslavije, pa smo tako u prethodnih mesec dana gledali utakmice koje su ličile na sve, samo ne na najvažniju sporednu stvar na svetu.

Crnogorci su bili najpragmatičniji, odlagali su utakmice zbog natopljenih terena i jakog vetra, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini igralo po svaku cenu.

Najdrastičniji primeri u Super ligi bili su oni iz Kruševca i Subotice, ali to je ništa u poređenju sa onim što smo imali prilike da vidimo u Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

Pre samo deset dana iz Banjaluke su stigle slike terena koji je ličio na oranicu i blatište ali to nije uticalo na odlaganje utakmica Borac - Krupa i Borac - Zrinjski.

Za vikend smo ponovo videli neverovatne prizore na terenima Premijer lige Bosne i Hercegovine. Krupa je ugostila Široki Brijeg na terenu koji je bio prekriven vodom i bez ikakve sumnje neuslovan za igru.

Pobednika i golova nije bilo, a kada pogledate na kakvom se terenu igralo biće vam jasno i zbog čega.

Dodajmo da su slične scene viđene za vikend i u Zagrebu, na utakmici Lokomotiva - Inter Zaprešić koju je gostujući tim dobio rezultatom 3:2. U prilogu su slike sa dve pomenute utakmice, a ne sumnjamo da je na mnogim drugim terenima situacija bila slična.




Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.