Ljajić i navijači protiv kluba: Želim da ostanem

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i navijači "protiv" kluba: Želim da ostanem

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić blizu je da napusti Torino u finišu prelaznog roka uprkos želji da ostane. Turski Bešiktaš pokazao je veliko interesovanje za Ljajića, kome se ostaje u Italiji, ali čelnici "bikova" insistiraju da ga puste kako bi rasteretili budžet.
Protiv odluke kluba su i navijači Torina jer žele da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ljajić i dalje nosi "desetku" u njihovom dresu, a sam Ljajić je priznao da se uprava najviše pita.

"Želim da ostanem, odluka je na klubu", rekao je Ljajić navijačima posle treninga, a prenosi Kalčomerkato.
Prvi čovek "bikova" Urbano Kairo podseća da se ekipa ovog leta pojačala Simoneom Zazom i Robertom Sorijanom, pa bi Ljajić mogao da ima manju ulogu.
"Ako pustimo Ljajića to je samo zbog toga što je nesrećan ulogom", objasnio je Kairo, iako Ljajić tvrdi drugačije.
"Ako neko obožava Adema onda sam to ja, on je od onih igrača koje bih uvek zadržao. Uživanje je gledati ga i ne bih ga izgubio ukoliko to ne zatraži", rekao je Kairo i dodao da je veliko pitanje da li bi srpski reprezentativac pristao da odigra samo 20 utakmica u sezoni i to uglavnom kao rezerva.
Ljajić je dve godine član Torina, a ranije je nastupao za Romu, Inter, Fiorentinu i Partizan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić se oglasio sa izlaznih vrata: Želim da ostanem

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Srpski reprezentativac Adem Ljajić blizu je odlazka iz Torina u finišu prelaznog roka uprkos želji da ostane...Turski Bešiktaš pokazao je veliko interesovanje za Ljajića, kome se ostaje u Italiji, ali čelnici "bikova" insistiraju da ga puste kako bi rasteretili budžet...Protiv odluke kluba su...

Nastavak na B92...

Ljajić: Men' se, dušo, od tebe ne rastaje

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018

Adem Ljajić i navijači Torina ne žele rastanak. Ali, odlučuje klub, a ne oni...Foto: MN Press..Turski Bešiktaš pokazao je veliko interesovanje za dovođenje Adema Ljajića, kome se ostaje u Italiji, ali čelnici "bikova" insistiraju da ga puste kako bi rasteretili budžet...Protiv odluke kluba...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.