Ljajić: Želim da ostanem u Torinu, ali...

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Želim da ostanem u Torinu, ali...

Srpski fudbaler Adem Ljajić priznao je da želi da ostane u Torinu, ali je istakao da se malo šta on tu pita.

Jedan od menadžera srpskog reprezentativca Mirsad Turkdžan nedavno je izjavio da Ljajić ima dve, tri ponude, kao i da se očekuje brz odgovor Bešiktaša.

Već neko vreme se spekuliše da će Ljajić preći u Tursku, tamošnji mediji su ga selili već nekoliko puta ali za sada nema zvaničnog dogovora.

"Želeo bih da ostanem u Torinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali ne zavisi od mene", prizano je Ljajć, a preneli turski mediji.

Torino od prodaje reprezentativca Srbije želi da zaradi najmanje 15 miliona evra, a poslednja ponuda Bešiktaša bila je jednogodišnja pozajmica uz pravo na otkup od 10 miliona evra

Želju da Ljajić ostane nedavno su iskazali i navijači Torina.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.