Ljajić i navijači protiv kluba: Želim da ostanem

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i navijači "protiv" kluba: Želim da ostanem

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić blizu je da napusti Torino u finišu prelaznog roka uprkos želji da ostane.

Turski Bešiktaš je pokazao veliko interesovanje za Ljajića, kome se ostaje u Italiji, ali čelnici "bikova" insistiraju da ga puste kako bi rasteretili budžet. Protiv odluke kluba su i navijači jer žele da Ljajić i dalje nosi "desetku" Torina, a sam Ljajić je priznao da se uprava najviše pita.

- Želim da ostanem, odluka je na klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - rekao je Ljajić navijačima posle treninga, a prenosi "Kalčomerkato".

Prvi čovek "bikova" Urbano Kairo podseća da se ekipa ovog leta pojačala Simoneom Zazom i Robertom Sorijanom, pa bi Ljajić mogao da ima manju ulogu.

- Ako pustimo Ljajića to je samo zbog toga što je nesrećan ulogom - objasnio je Kairo, iako Ljajić tvrdi drugačije.

On je dodao i sledeće:

- Ako neko obožava Adema onda sam to ja, on je od onih igrača koje bih uvek zadržao. Uživanje je gledati ga i ne bih ga izgubio ukoliko to ne zatraži - rekao je Kairo i naglasio da je veliko pitanje da li bi srpski reprezentativac pristao da odigra samo 20 utakmica u sezoni i to uglavnom kao rezerva.

Ljajić je dve godine član Torina, a ranije je nastupao za Romu, Inter, Fiorentinu i Partizan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.