Livaković je pravi junak „vatrenih“: „Odgajani kao ratnici!“

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Dec.2022, 03:31

Livaković je pravi junak „vatrenih“: „Odgajani kao ratnici!“

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 09.12.2022.

21: 26

Izvor: Sportske.get


Golman fudbalske reprezentacije Hrvatske Dominik Livaković zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se večeras navijačima na podršci tokom četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Brazila, uz ocenu da su igrači dali sve od sebe za pobedu.
Zahvaljujem se večeras svim prisutnim hrvatskim navijačima, podržavali su nas celu utakmicu. Mi smo borci, dajemo sve od sebe. Iskusni smo, odgajani smo kao ratnici, nikad se ne štedimo, to je recept za uspeh. Idemo utakmicu po utakmicu, videćemo dokle će nas to dovesti“, rekao je Livaković nakon pobede nad Brazilom.
Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se večeras u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je bila bolja od Brazila ukupnim rezultatom 5:3.
U regularnih 90 minuta nije bilo golova, dok su u produžecima obe selekcije postigle po gol.
Livaković je u prvoj penal seriji odbranio udarac Rodriga, dok je četvrti penal promašio Markinjos. Hrvatski igrači su pogodili sva četiri udarca sa „bele tačke“.
Hrvatska će 13. decembra igrati polufinale Svetskog prvenstva protiv pobednika večerašnjeg meča Holandije i Argentine.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.