Liga 1 - Le Talek bolji od Balotelija, Subotić taličan za Sent Etjen

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Le Talek bolji od Balotelija, Subotić taličan za Sent Etjen

Zanimljivo veče u francuskoj eliti.

Utakmicama šestog kola francuske Lige 1 nastavljeno je najjače francusko fudbalsko takmičenje.

Monpelje je na svom terenu savladao ekipu Nice sa 1:0, a čovek odluke bio je Gatean Labord u 35. minutu. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek odigrao je čitav meč u dresu domaćih, dok bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Petar Škuletić nije ulazio u igru.

Strazbur je osvojio ceo plen protiv Amijena pošto je trijumfovao sa 3:1. Poveli su gosti u polsednjim trenucima prvog poluvremena preko Emila Krafta, ali odgovor Strazbura bio je nemilosrdan. U 48. minutu izjednačio je Keni Lala, a potpuni preokret svom timu doneo je Bendžamin Korne. Konačnih 3:1 postavio je Adenon autogolom u 86. minutu meča.

Još jedan preokret videli smo u Sent Etjenu gde je domaća ekipa slavila protiv Kaena rezultatom 2:1. Fajsal Fajr je u 31. minutu postigao pogodak, ali to nije mnogo vredelo gostima. "Zeleni" su izjednačili posle tri minuta igre u drugom poluvremenu, a strelac je bio Vahbi Kazri sa penala. Veliko slavlje domaćoj ekipi doneo je Timoti Kolodžiejčak golom u 65. minutu. Celu utakmicu za Sent Etjen odigrao je srpski internacionalac Neven Subotić.

Na utakmicama između Anžera i Tuluza, odnosno Rema i Dižona nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.