Najefikasniji čovek u engleskom profesionalnom fudbalu? Brojevi ne lažu...

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najefikasniji čovek u engleskom profesionalnom fudbalu? Brojevi ne lažu...

Podatak za nevericu, ali ne postoji niko ko je dao više golova.

Setite se kako je sve počelo, avion koji je krenuo u Brisel, pa u Bordo, čekanje i nestrpljenje, onda slučajna poruka Jokanovića, pružio je pojas za spasavanje zaboravljenom Mitroviću i sada mu se itekako vratilo.

Mitrović je prvi gol za Fulam postigao pobedili su Forest sa 2:0, nije dao gol, nije imao ni sreće, jedan šut je izbačen sa gol linije. Ali, kada je počeo u trećoj nedelji februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da postiže golove, bilo je to protiv Bristol Sitija u remiju, naš reprezentativac nije stao. Dao je 12 golova tog proleća i odveo Fulam u PL.

Nastavio je ove jeseni, današnji gol je peti u šampionatu od početka sezone, sa ukupno 17 golova u 23 utakmice za Fulam, Aleksandar Mitrović je najbolji strelac u svim profesionalnim ligama Engleske.

Dakle, niko nije dao više golova.

A na to dodajte skor za Srbiju, devet mečeva, osam golova u 2018. godini i stvari su jasne, jednostavno ne može da prestane da postiže golove.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.