Lev vodi Nemce do kraja SP 2018.

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev vodi Nemce do kraja SP 2018.

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev na ovoj funkciji će ostati do kraja Svetskog prvenstva u Rusiji 2018.

Ovu informaciju potvrdio je predsednik Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) Rajnhard Grindel, koji je pre nekoliko dana imao sastanak sa trofejnim trenerom nacionalnog tima.

"Panceri" su poraženi u polufinalu ovogodišnjeg šampionata od domaćina Francuske sa 2:0.

Pedesetšestogodišnji stručnjak je na klupi reprezentacije od 2006. i pod njegovim vođstvom "panceri" su osvojili titulu svetskog prvaka 2014. u Brazilu, dok su u finalu Evropskog prvenstva 2008. poraženi od Španije.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lev ostaje selektor Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev ostaće na toj funkciji i u narednom kvalifikacionom ciklusu za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji...Lev je posle poraza od Francuske (2:0) u polufinalu Evropskog prvenstva izjavio da je neizvestan njegov ostanak, ali je dobio poverenje ljudi koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.