Odlučeno: Lev vodi Pancere i na Rusiju

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučeno: Lev vodi Pancere i na Rusiju

Nemačka rešila da nastavi saradnju sa dugogodišnjim selektorom

Dilema je razrešena, Joakim Lev ostaje selektor Nemačke i u narednom ciklusu. Tvorac šampionskog sastava iz Brazila 2014. godine dobio je poverenje čelnika Fudbalskog saveza Nemačke da predvodi Pancere i na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. gde će Nemci braniti titulu.

Aktuelni govor Levu ističe baš u leto 2018, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a tamošnji savez je danas zvanično saopštio da iskusni stručnjak ostaje, uprkos eliminaciji u polufinalu Evropskog prvenstrva u Francuskoj.

„Za nas je najvažnija stvar da pokažemo poštovanje prema nacionalnom selektoru. Napetost turnira u Francuskoj izazvala je malu sumnju u namere obe strane, ali nastavljamo da radimo dalje na razvoju nemačke reprezentacije uvereni da je SP u Rusiji veliki zadatak za sve“, poručio je Ranjhard Grindel, prvi čovek nemačkog fudbala.

Joakim Lev kaže da se raduje nastavku saradnje.

„Razočarani smo posle polufinala, imali smo dosta problema uoči polaska u Francusku, a posebno na turniru, gde nam raspored nije dozvolio da se dovoljno odmorimo. Uprkos nezadovoljstvu, tim nas nije razočarao, bili smo najmlađa selekcija na celom šampionatu i video sam veliki potencijal koji će nam u godinama koje slede doneti puno radosti“, poručio je Lev koji već punih 10 godina sedi na klupi Pancera.

Posle kraćeg odmora, Lev će sa saradnicima analizirati igre i rezultate na EP u Francuskoj, a 4. septembra u Oslu Nemačka igra prvu kvalifikacionu utakmicu protiv Norveške. Nekoliko dana ranije u Menhengladbahu u prijateljskom meču Panceri će ugostiti Finsku.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lev vodi Nemce do kraja SP 2018.

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev na ovoj funkciji će ostati do kraja Svetskog prvenstva u Rusiji 2018...Ovu informaciju potvrdio je predsednik Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) Rajnhard Grindel, koji je pre nekoliko dana imao sastanak sa trofejnim trenerom nacionalnog tima..."Panceri"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.