Legendarni NFL igrač Tom Brejdi završio karijeru

Izvor: Beta, 01.Feb.2023, 16:17

Legendarni NFL igrač Tom Brejdi završio karijeru

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brejdi saopštio je danas da je okončao karijeru u 45. godini."Dobro jutro društvo. Odmah ću preći na stvar. Povlačim se zauvek", rekao je Brejdi u kratkoj video poruci objavljenoj na društvenim mrežama.Brejdi je najuspešniji kvoterbek u istoriji Nacionalne fudbalske lige (NFL), ukupno je osvojio sedam titula, a pet puta je bio najkorisniji igrač (MVP) Superboula.Od 2000. do 2019. godine bio je član Nju Ingland Petriotsa, da bi potom prešao u Tampa Bej Bakanirse. On se nakratko povukao nakon prošle sezone, ali se ubrzo vratio u tim sa Floride.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legendarni NFL igrač Tom Brejdi završio karijeru

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2023

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brejdi saopštio je danas da je okončao karijeru u 45. godini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tom Brejdi saopštio da ovoga puta zaista okončava karijeru

Izvor: VOA, 01.Feb.2023

Tom Brejdi, najuspješniji kvorterbek u istoriji američkog fudbala sa rekordnih sedam osvojenih Superbola, objavio je u srijedu da se oprašta od profesionalne karijere.  "Dobro jutro ljudi. Odmah ću preći na stvar", rekao je Brejdi na početku kratkog videa kojeg je objavio na društvenim mrežama....

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.