Tom Brejdi objavio da definitivno odlazi u penziju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2023, 16:59

Tom Brejdi objavio da definitivno odlazi u penziju

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brejdi objavio je danas da je okončao karijeru u 45. godini, prenosi Njujork tajms.

"Dobro jutro društvo. Odmah ću preći na stvar. Povlačim se zauvek", rekao je Brejdi u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

On je osvojio sedam NFL titula, a pet puta je bio najkorisniji igrač (MVP) finalnog meča Superboula.

Brejdi je od 2000. do 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine bio član Nju Ingland Petriotsa, a onda je prešao u Tampa Bej Bakanirse.

Legendarni kvoterbek se povukao iz NFL početkom prošle godine, ali se predomislio posle dva meseca i vratio se u Tampa Bej, gde je odigrao ovu sezonu koja će biti okončana Superboulom 12. februara.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Brejdi se povlači "zauvijek" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2023

Kvoterbek NFL-a, Tom Brejdi, koji je osvojio sedam Super Bol mečeva i smatra se jednim od najvećih igrača svih vremena, izjavio je u srijedu da povlači i zauvijek odlazi u penziju, godinu dana nakon što je dao istu najavu da bi se sedmicama kasnije predomislio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.