Lamuši ostaje selektor Slonova

Izvor: B92, 08.Feb.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamuši ostaje selektor 'Slonova'

Fudbalski savez Obale slonovače saopštio je u petak da će Sabri Lamuši ostati selektor nacionalnog tima, uprkos neuspehu na Kupu afričkih nacija.

"Predsednik Fudbalskog saveza Avgustin Dijalo odlučio je da zadrži sadašnjeg selektora", rekao je portparol saveza Erik Kaku.

Lamušija kritikuju jer je Obala slonovače eliminisana u četvrtfinalu porazom od Nigerije, a pre takmičenja na Kupu afričkih nacija važila je za favorita za osvajanje trofeja.

Uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikim zvezdama u timu, Obala slonovače više od 20 godina nije osvojila titulu šampiona Afrike.

Na poslednjih pet turnira, 'slonovi' su izgubili dva finala, jedno polufinale i dva četvrtfinala.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sabri Lamuši ostaje selektor Obale slonovače uprkos neuspehu

Izvor: Blic, 08.Feb.2013

Fudbalski savez Obale Slonovače saopštio je da će Sabri Lamuši ostati selektor nacionalnog tima, uprkos neuspehu na Kupu afričkih nacija..."Predsednik Fudbalskog saveza Avgustin Dijalo odlučio je da zadrži sadašnjeg selektora", rekao je portparol Saveza Erik Kaku...Lamušija kritikuju jer je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.