Sabri Lamuši ostaje selektor Obale slonovače uprkos neuspehu

Izvor: Blic, 08.Feb.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sabri Lamuši ostaje selektor Obale slonovače uprkos neuspehu

Fudbalski savez Obale Slonovače saopštio je da će Sabri Lamuši ostati selektor nacionalnog tima, uprkos neuspehu na Kupu afričkih nacija.

"Predsednik Fudbalskog saveza Avgustin Dijalo odlučio je da zadrži sadašnjeg selektora", rekao je portparol Saveza Erik Kaku.

Lamušija kritikuju jer je Obala slonovače eliminisana u četvrtfinalu porazom od Nigerije, a pre takmičenja na Kupu afričkih nacija važila je za favorita za osvajanje trofeja.

Uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velikim zvezdama u timu, Obala slonovače više od 20 godina nije osvojila titulu šampiona Afrike.

Na poslednjih pet turnira, Obala slonovače je izgubila dva finala, jedno polufinale i dva četvrtfinala.

Povezane vesti: Lamuši: Neću davati ostavku zbog poraza od Nigerije, idemo u Brazil
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trabelsi podneo ostavku, Tunis traži selektora

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 15:40

Selektor fudbalske reprezentacije Tunisa Sami Trabelsi podneo je ostavku nakon što je ekipa eliminisana u prvoj fazi Kupa afričkih nacija. ..Fudbalski savez Tunisa saopštio je da postoje tri moguća naslednika Trabelsija: Nabil Malul, Kalid ben Jahija i Maher Kenzari...Reprezentacija Tunisa je na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.