LUDI TIKET, subota, 208.840 dinara: Kad čovek poznaje bejzbol, fudbal, košarku…

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 208.840 dinara: Kad čovek poznaje bejzbol, fudbal, košarku…

Sjajan tiket našeg igrača iz Kragujevca

Tiket koji vidite istinsko je delo kladioca višebojca! Igrač MOZZARTA  iz Kragujevca pokazao je zavidno poznavanje pogađanja rezultata iz svih sportova. Zašto ne reći da je u pitanju pravi majstor. On je na tiket stavio deset parova, mešao sportive, i ozbiljno profitirao. Elem, napravio je kvotu 208.840 i na 100 uloženih dinara inkasirao 208.840.

Igrač MOZZARTA  prvo je demonstrirao da odlično poznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << omladinski fudbal, jer je osetio dešavanja na meču kadetskih reprezentacija Francuske i Nemačke. A onda je tiket postao prava pesma.  Sjajni Kragujevčanin potom je vezao dva bejzbola, isto toliko košarkaških utakmica, a da drži klađenje u malom prstu demonstrirao je na fudbalskim mečevima.

Predosetio je lako pobedu  Anžea, te da će LASK i Dandalk biti golgeterski raspoloženi… Ako ovako bude pogađao tikete do kraja maja nije nemoguće da uđe u ozbiljnu konkurenciju za dobijanje BMW-A u takmičenju MOZZARTA.

Pogledajte i današnju ponudu kladionice MOZZART.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Košarka,   Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.