LUDI TIKET, (-), subota, 423.225 dinara: Majstor za velike kvote pao samo za jedan gol!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, (-), subota, 423.225 dinara: Majstor za velike kvote pao samo za jedan gol!

Našem kladiocu nedostajao je samo jedan pogodak Koknkordije za veliki dobitak

Kladiocu MOZZART-a iz Majdanpeka očigledno ne manjka smisao za pogađanje tačnih rezultata. Ovo je verovatno bio jedan tiket za dušu od 30 dinara, a zamalo da se završi sa velikim dobitkom. Podbacila je Konkordija iz Kijažne pošto nije dala gol, izgubila sa 2:0, a za našeg kladioca mogla je da postigne i taj jedan gol pa da prođe tačan rezultat od 2:1. Ovako...

Dan je odlično krenuo. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Guejdžou je savladao Šangaj sa 2:0 tako da je tu prošla dupla pobeda. Porto je ispoštovao sa dva gola u završnici meča, pogotovo  je za infarkt bio onaj Danilov u 92. minutu. Genečerbirligi je došao, i to posle preokreta. Sve je prošlo. Osim Konkordije.

Da je tu pao gol za goste prošla bi kvota od čak 14.107! Međutim, da je tiket prošao on ne bi ušao u borbu za prvo mesto u takmičenju MOZZART kladionice - "Pogodi najveću kvotu", jer je uplata na tiketu manja od 50 dinara.

Ipak, naš kladilac je ostvario pravo na MOZZART benefit "Naplati promašaj" i dobiće 100 puta veći iznos od uplate, pošto ukupna kvota na tiketu podeljena sa promašenom daje više od 999.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, subota, 208.840 dinara: Kad čovek poznaje bejzbol, fudbal, košarku…

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015

Sjajan tiket našeg igrača iz Kragujevca..Tiket koji vidite istinsko je delo kladioca višebojca! Igrač MOZZARTA  iz Kragujevca pokazao je zavidno poznavanje pogađanja rezultata iz svih sportova. Zašto ne reći da je u pitanju pravi majstor. On je na tiket stavio deset parova, mešao sportive,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.