LEGENDA PRIZNALA: Muka mi je od Mesija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 18:52

LEGENDA PRIZNALA: Muka mi je od Mesija

Ima svoje favorite za Zlatnu loptu.

Trka za osvajanje "Zlatne lopte" počela je pre nekoliko dana kada je Frans Fudbal objavio listu kandidata za najboljeg fudbalera sveta u 2021. Među 30 kandidata očekivano je i poslednji dobitnik prestižne nagrade, napadač PSŽ Lionel Mesi.

Posle sjajnih pobeda nad Makabijem i Žalgirisom, Zvezda večeras (19.00) gostuje CSKA, koji ima mnogo kadrovskih problema, ali se pojačao Kenetom Faridom, i veliki je favorit. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 1,17, a na Zvezdu čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Zvezda.

Legendarni francuski fudbaler Patris Evra ističe da mu je muka od Mesija i da on nije uradio ništa posebno. Njegovi favoriti su igrači Čelsija - Italijan Žoržinjo i njegov sunarodnik N'Golo Kante.

- Po mom mišljenju Zlatna lopta treba da pripadne Kanteu ili Žoržinju. Muka mi je od Mesija. Šta je osvojio? Dobro, Kopa Ameriku. Ali, šta je uradio sa Barselonom - pita se Evra.

Dodela nagrade za najboljeg fudbalera sveta će biti održana 29. novembra.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.