Krstajić otkrio koga bi voleo za rivala na Mundijalu

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić otkrio koga bi voleo za rivala na Mundijalu

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić otkrio je koga bi voleo za rivala u grupnoj fazi Mundijala.

Fudbalski savez Srbije još uvek nije doneo odluku o tome ko će predvoditi "A" selekciju na Mundijalu u Rusiji ali se sa sigurnošću može reći da će Mladen Krstajić prisustvovati žrebu koji je zakazan za 1. decembar.

Srbija se nalazi u nezavidnoj poziciji jer žreb čeka u četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šeširu, a to znači da postoji velika verovatnoća da završimo u grupi sa nekom od najjačih reprezentacija na svetu.

Među potencijalnim rivalima iz prvog šešira zastrašujuće deluju Nemačka, Brazil, Argentina i Francuska, a kada bi nam neko dao mogućnost da biramo sigurno je da bi knjiga pala na dva slova - Rusiju ili Poljsku.

Tako razmišlja i v.d. selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić koji svoj izbor opravdava na sledeći način.

"Idem na žreb u Moskvu i imam samo jednu želju. Da Srbija bude u grupi sa Rusijom, što bi automatski značilo da bi sa domaćinom igrali prvi meč na otvaranju Mundijala", rekao je Krstajić za "Novosti".

Mnogo će kockica morati da se poklopi da bi se Rusija i Srbija našli u istoj grupi ali Krstajić istiće da bi to bio idealan scenario.

"Šta ćete lepše od ovakvog scenarija. Dve prijateljske zemlje sa tako neraskidivim istorijskim, ali u novije vreme i fudbalskim vezama, pa još na otvaranju Mundijala 14. juna sledeće godine u Moskvi", zaključuje Krstajić.

Ukoliko bi "Orlovi" završili u grupi sa domaćinom takmičenja to bi značilo da bi igrali u Grupi A. Protivnici onda ne bi mogle da im budu selekcije Engleske, Španije, Hrvatske, Islanda, Danske i Švedske koje su smeštene u drugom i trećem šeširu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.