Poznati svi šeširi za svetsko prvenstvo, evo ko su mogući rivali SRBIJE!

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati svi šeširi za svetsko prvenstvo, evo ko su mogući rivali SRBIJE!

Orlovi u četvrtom šeširu!

Fudbalska reprezentacija Perua izborila je plasman na Mundijal u Rusiji pobedom nad Novim Zelandom 2:0 u Limi u revanš meču interkontinentalnog baraža.

 Foto: AP/Rodrigo Abd

Posle remija bez golova na Novom Zelandu, Peruanci su golovima Džefersona Farfana u 28. i Kristijana Ramosa u 65. minutu overili put u Rusiju kao poslednji učesnik.

Peru je opravdao ulogu favorita i otišao na Svetsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prvi put posle 1982. godine, ali i "gurnuo" selekciju Srbije u četvrti šešir za žreb 1. decembra u moskovskom Kremlju.

Poznate su sve 32 selekcije učesnice Svetskog prvenstva u Rusiji naredne godine i svrstani šeširi pred žreb 1. decembra u moskovskom Kremlju.

Reprezentacija Srbije nalazi se u poslednjem, četvrtom šeširu i za rivale ne može da dobije Nigeriju, Australiju, Japan, Maroko, Panamu, Južnu Koreju i Saudijsku Arabiju.

U prvom su kao domaćin Rusija, Nemačka, Brazil, Portugalija, Argentina, Belgija, Poljska, Francuska, drugi čine Španija, Peru, Švajcarska, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj i Hrvatska, a treći šešir Danska, Island, Kostarika, Švedska, Tunis, Egipat, Senegal i Iran.

Svetsko prvenstvo u Rusiji igra se od 15. juna do 14. jula 2018. godine, a titulu brani Nemačka.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.