Krstajić: Kolarov kapiten umesto Baneta, Matić zamenik

Izvor: B92, 19.Mar.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Kolarov kapiten umesto Baneta, Matić zamenik

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je da Branislav Ivanović više neće biti kapiten tima i da tu ulogu preuzima Aleksandar Kolarov.

"Zadovoljstvo mi je da predstavim zamenika kapitena i kapitena koji će voditi ekipu u narednom periodu. Moja ideja sa Kolarovim kao kapitenom i Matićem kao zamenikom je da imaju moć da nastave tamo gde je Bane stao. Bane je mnogo dao Srbiji i ona njemu. Pričali smo, ovo su neke interne stvari koje rešavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svlačionici", rekao je Krstajić.

"Orlovi" su se okupili u sportskom centru u Staroj Pazovi, pošto ih narednih dana očekuje dva pripremna meča pred Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Srbija u petak od 20.30 igra meč u Torinu sa Marokom, dok se četiri dana kasnije u Londonu sastaje sa Nigerijom.

Kolarov je zahvalio selektoru zbog trake i naveo da u ekipi ne postoje problemi.

"To su odluke koje je selektor doneo i ukazana mi je ta čast. Siguran sam da ću, uz Nemanjinu pomoć, gledati da opravdam očekivanja. Da ne bismo ulazili u polemiku, nema nikakvih problema među nama u ekipi", rekao je Kolarov.

Selektor reprezentacije Srbije kazao je da je Banatu Ivanoviću sad neposredno saopštio ovo i da se to reševa između njih dvojice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krstajić: Krećemo od nule, Kolarov novi kapiten

Izvor: Mondo, 19.Mar.2018

Pred pripremne utakmice za Mundijal, Mladen Krstajić napravio promenu. Kapitenska traka ubuduće oko ruke Kolarova. "Sa Banetom nema nikakvih problema", dodaje...Prethodni put kao vršilac dužnosti selektora za prijateljske utakmice sa Japanom i Južnom Korejom, sada bez tog prefiksa za duele sa Marokom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.