Konto Abramovičevog Čelsija prvi put u plusu

Izvor: NaDlanu.com, 09.Nov.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konto Abramovičevog Čelsija prvi put u plusu

Engleski Čelsi objavio je u petak da je prvi put poslovnu godinu završio u finansijskom plusu od kako je 2003. Roman Abramović kupio taj fudbalski klub.

Ovaj londonski premijerligaš saopštio je da je u poslovnoj godini do 30. juna 2012. zabeležio profit od 1,4 miliona funti, dok je u prethodnoj finansijskoj godini bio na gubitku 67,7 miliona.Čelsi je pre svega profitirao zbog osvajanja Lige šampiona prošle sezone, od koje je zaradio oko 60 miliona evra.Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Čelsija Brus Bak rekao da klub "nikada neće zaboraviti finale Lige šampiona u Minhenu" i da "sada proslavlja veliki progres i van terena".Ruski milijarder Roman Abramovič kupio je Čelsi u junu 2003. godine i od tada je uložio mnogo novca na dovođenje igrača. (Beta-AP)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.