Konte saznao jednu dobru, ali i najgoru moguću vest pred Real

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 18:21

Konte saznao jednu dobru, ali i najgoru moguću vest pred Real

Može li Antonio Konte da iznenadi Zinedina Zidana?

Fudbalski klub Inter je potvrdio da se Milan Škrinijar oporavio od koronavirusa.

Slovak je van stroja još od prethodne reprezentativne pauze, kada je dobio pozitivne nalaze.

On će biti u konkurenciji za sastav za duel sa Realom u utorak, ali Konte je istovremeno saznao da neće moći da računa na Romelua Lukakua.

Belgijanac je doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lakšu povredu zbog koje je propustio duel sa Parmom i nije uspeo da se oporavi do utakmice u Madridu, pa se očekuje da društvo u napadu Lautaru Martinezu pravi Aleksis Sančez.

I Real i Inter su pod pritiskom, imaju loše rezultate na početku sezone, a bez pobede su posle dva kola u Ligi šampiona.

Real ima samo bod, koji je jedva izvukao u Menhengladbahu, dok je Inter razočarao i protiv Nemaca kod kuće i potom protiv Šahtjora (0:0).

Ako Lukaku bude spreman, Inter ima čemu da se nada, a onda nas zasigurno očekuje još jedna goleada...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.