Kolo derbija u Super ligi: Epicentri - Marakana i Karađorđe

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolo derbija u Super ligi: Epicentri - "Marakana" i "Karađorđe"

Utakimicama 5. kola u sredu se nastavlja fudbalsko prvenstvo Srbije, a derbi utakmice biće odigrane na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, gde Crvena zvezda dočekuje Čukarički i u Novom Sadu gde se sastaju Vojvodina i Partizan.

Zvezda posle prokreta i trijumfa protiv Voždovca (3:2) igra protiv Čukaričkog, koji ima bod zaostatka u odnosu na crveno-bele. Izabranici Miodraga Božovića imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još jedan težak zadatak,  pošto su "brđani" prošle sezone izvukli 0:0 u gostima, a na svom stadionu slavili rezultatom 2:0.

Aktuelnom šampionu, Partizanu, predstoji prvi veliki ispit u domaćem šampionatu, posebno nakon dobrih igara Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Meč u Novom Sadu trebalo je da bude odigran sutra, ali je pomeren za četvrtak zbog obaveza oba kluba u evropskim takmičenjima. U derbiju vrha tabele Borac će u Čačku dočekati Javor, dok Voždovac gostuje Radničkom iz Niša.

U ostalim mečevima sastaju se Novi Pazar - Metalac, Spartaka - Jagodina, Rad - Mladost i OFK Beograd - Radnik iz Surdulice.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) IBANJEZ SRUŠIO ČUKU: Crvena zvezda iz penala do nove pobede posle preokreta

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015

Crveno-beli zabeležili treću prvenstvenu pobedu, a sve tri su ostvarili iako su gubili na poluvremenu..Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici četvrtog superligaškog kola 3:1 (0:1)...Gosti su poveli preko Slavoljuba Srnića u 19. minutu. Kako je i obećao,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.