Kolarov izvlačio kuglice: Posebna je čast predstavljati svoju zemlju

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 20:07

Kolarov izvlačio kuglice: Posebna je čast predstavljati svoju zemlju

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bio je specijalni gost na žrebu Lige nacija u Parizu.

Kolarov je "odredio" sastave grupa B divizije, a na pitanje voditelja Pedra Pinta koliko mu je značilo igranje za nacionalni tim rekao je da je veoma srećan što je mogao da oseti takvu vrstu emocija.

"Bio sam srećan da sam osetio nešto drugačije u odnosu na ono kada igraš za svoj klub. Kada predstavljaš svoju zemlju je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posebna čast i srećan sam što sam mnogo puta mogao da prestavljam svoju zemlju", rekao je Kolarov i dodao:

"Poslednje tri, četiri godine imamo odlične rezultate, mogu slobodno da kažem. Nismo imali priliku da učestvujemo na EURO posle Svetskog prvenstva dugo godina, za nas je sjano da igramo na Evropskom prvenstvu i radujemo se što ćemo moći da bodrimo našu reprezentaciju u Nemačkoj".

Za Srbije je igrao na dva Mundijala - u Južnoj Africi 2010. i Rusiji 2018, kao i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Sastave svih grupa pročitajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolarov izvlačio kuglice na žrebu: "Posebna je čast predstavljati svoju zemlju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024

Lepe reči nekadašnjeg levog beka...Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bio je specijalni gost na žrebu Lige nacija u Parizu...Kolarov je "odredio" sastave grupa B divizije, a na pitanje voditelja Pedra Pinta koliko mu je značilo igranje za nacionalni tim rekao je da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.