Kolarov dobija važnu funkciju u Romi

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 13:02

Kolarov dobija važnu funkciju u Romi

Aleksandar Kolarov imao je bogatu fudbalsku karijeru.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je igrao za velike klubove sa kojim je osvajao titlule i igrao u završnicama Lige šampiona.

Najviše sezona Kolarov je proveo u Mančester sitiju, ali je najviše ostao u srcima navijača Rome, iako je u svojoj karijeri igrao za Lacijo.

Naime, Srbin je među glavnim kandidatima da bude postavljen na mesto sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktora Rome. To mesto je ostalo upražbnjeno posle odlaksa Tijaga Pinta

Plan čelnika Rome je da sem Kolarova na toj funkciji određene ingerencije ima još jedan nekadašnji as ekipe iz Rima, Nikolas Burdiso.

U trci za ovu funkciju se nalazi i Fransoa Modesto koji radi dobar posao u Monci, ali Srbin ima dobre šanse da se ponovo vrati u Romu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksandar Kolarov dobija funkciju u Romi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Nova stranica karijere....Aleksandar Kolarov imao je bogatu fudbalsku karijeru. Nekadašnji reprezentativac Srbije je igrao za velike klubove sa kojim je osvajao titlule i igrao u završnicama Lige šampiona...Najviše sezona Kolarov je proveo u Mančester sitiju, ali je najviše ostao u srcima navijača...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.