Kiša golova u Vojvođanskoj ligi Sever

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 05:19

Kiša golova u Vojvođanskoj ligi Sever

U 8. kolu Vojvođanske fudbalske lige Sever na osam utakmica postignuta su 42 gola. 

Fudbalski klub Bajša je sa 7:0 deklasirao Mladost iz Apatina.

U Prigrevici je Bratstvo, sa golom manje, slavilo protiv Fudbalskog kluba Krila Krajine iz Bačke Palanke.

U Bačkom Gradištu Vojvodina je na svom terenu poražena od Mladosti iz Bačkog Petrovca sa 3:5.

Ubedljivi su bili i fudbaleri Mladosti iz Turije, koji su na svom terenu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 4:1 nadigrali tim Hercegovca iz Gajdobre.

Nakon ovog trijumfa Turijci sa 16 bodova dele visoko 3. i 4. mesto vojvođanskog Severa sa ekipom Bajše.

U timu Mladosti u ovoj sezoni debituje više nego talentovani omladinac Dušan Kisić.

"Očekivali smo dobru igru, ali nismo očekivali ovako ubedljiv trijunf. Imamo velike ambicije u ovoj sezoni u kojoj želimo da napadanemo vrh tabele. Očekujem da iz utakmice u utakmicu i tim i ja podižemo formu i da lično što više doprinesem dobrim rezultatima tima", kaže mladi i prespektivni defanzivac Mladosti iz Turije.

Rrezultati ostalih utakmica 8. kola: Sloga - Bačka 1901 2:1, OFK Vrbas - Radnički 1918 2:4, Senta - Preporod 2:1 i Obilić - Radnički 1905 2:3.

Posle odigranih 8 kola na tabeli Vojvođanske fudbalske lige Sever vodi FK Bratstvo 2019 sa osvojena 24 boda, ispred Sloge iz Čonoplje, koja je do sada sakupila 18 bodova.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Apatin,   Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.