Kejn: Bez panike

Izvor: B92, 25.Sep.2022, 23:22

Kejn: Bez panike

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn istakao je da navijači ne bi trebalo da paniče zbog loših rezultata nacionalnog tima uoči Mundijala.

"Gordi Albion" je pre dva dana izgubio od Italije 1:0 u meču petog kola Divizije A Lige nacija A.

Engleska je trenutno poslednja na tabeli sa samo dva boda, a porazom od Italije ispala je u Diviziju B Lige nacija.

"Mi ne paničimo, znamo da moramo da napredujemo. Naravno da razumem frustraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijača. Bio sam navijač Engleske, a to sam i dalje. Ako budemo imali dobar turnir, nisam siguran da li će ljudi biti zabrinuti zbog rezultata od letos. Znam da moramo da se popravimo", rekao je Kejn.

Engleska će poslednji meč u Ligi nacija odigrati u ponedeljak na "Vembliju" protiv Nemačke.

"Navijači su uvek sjajni i podržavaju nas. Znam da će biti tamo i sutra. Svi će biti uzbuđeni zbog Mundijala. Nadam se da možemo da im se odužimo dobrim rezultatima", dodao je Kejn.

SP će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru. Engleska će igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.