Keita potpisao za Barselonu

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keita potpisao za Barselonu



Španski fudbalski prvoligaš Barselona potpisala je četvorogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Sevilje, Sejduom Keitom, preneli su u utorak mediji u Španiji. Vrednost transfera iznosi 14 miliona evra. Keita će tako biti prvo pojačanje katalonskog kluba za narednu sezonu. Reprezentativac Malija se obavezao da će biti član Barselone do 30. juna 2012. godine, a otkupna klauzula iznosi 90 miliona evra.

Dvadesetosmogodišnji igrač sredine terena zaigrao je za Sevilju 2007. godine, a prethodno je pet sezona proveo u redovima Lensa, gde je u 156 utakmica postigao 19 golova. Za Sevilju je odigrao 31 meč i postigao četiri gola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije...

Izvor: Blic, 26.Maj.2008

Odmah po završetku finala Lige šampiona otvoren je letnji prelazni, a Blic online vam prenosi najnovije spekulacije engleskih, italijanskih i španskih medija o mogućim dolascima i odlascima fudbalera iz najpoznatijih evropskih klubova. Kada se "fudbalska pijaca" završi, videćemo koliko je ovih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.