Kastiljo u Arisu

Izvor: RTS, 19.Jan.2011, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kastiljo u Arisu

Član Šahtjora Neri Kastiljo sledećih šest meseci provešće u solunskom Arisu, kao pozajmljen igrač. Aris i Kastiljo 15. februara izlaze na megdan Mančester sitiju, u okviru osmine finala Lige Evrope.

Meksički napadač Neri Kastiljo vratio se u evropski fudbal, pošto će narednih šest meseci igrati na pozajmici u solunskom Arisu, saopštio je danas taj klub.

Kastiljo će u Solunu igrati kao pozajmljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbaler ukrajinskog Šahtjora. Tim iz Donjecka je 26-godišnjeg Kastilja prethodno već slao na pozajmice u Mančester siti, Dnjepar i Čikago.

Reprezentativac Meksika imao je i iskustva u Grčkoj, pošto je sedam sezona predstavljao atinski Olimpijakos.

Aris je na osmom mestu tabele grčkog šampionata, te je nezadovoljni trener Ektor Kuper, Argentinac koji je ranije predvodio i Valensiju i Inter, juče podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Solunska ekipa je, ipak, uspela da prezimi na međunarodnoj sceni, i 15. februara u prvom meču osmine finala Lige Evropa dočekaće upravo Mančester siti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.