Kasano: Plašio sam se smrti

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano: Plašio sam se smrti

Italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano priznao je da je zbog problema sa srcem osećao smrtni strah.

Kasano je istakao da sada očajnički pokušava da se vrati na teren i pomogne svom klubu Milanu da odbrani nacionalnu titulu.

Napadač Milana, koji je 14. novembra podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji na srcu, dobio je zeleno svetlo za nastavak igračke karijere i mogao bi da se pojavi u ekipi Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na prvenstvenoj utakmici u subotu protiv Fiorentine.

"Plašio sam se smrti, a čak i kada je taj strah prošao pomišaljao sam da prekinem sa igranjem. Ali, sada sam ponovo spreman, možda zaigram već u subotu protiv Fiorentine", izjavio je Kasano.

Eventualni brz povratak u formu mogao bi da pokrene na razmišljanje italijanskog selektora Čezarea Prandelija da Kasana uvrsti u sastav za predstojeće prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini.

Kasano nije igrao od oktobra nakon pretrpljenog moždanog udara i manje operacije kojom je otklonjena srčana mana.

"Ako se vratim na pravi način i vidim da sam dobro, bilo bi sjajno. Međutim, ukoliko osetim da nije kako treba, zahvaliću svima i otići kući. Želim da ljudi imaju lepe uspomene na Kasana, neću sažaljenje", poručio je 29. godišnji fudbaler.

Kasano je u prvom delu sezone za rosonere odigrao 12 utakmica i postigao tri gola.

Na 28 mečeva u dresu "Azura” postigao je devet golova, od kojih šest u kvalifikacijama za EP u Poljskoj i Ukrajini.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kasano: Plašio sam se smrti

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012

Italijanski reprezentativac Antonio Kasano priznao je da je zbog problema sa srcem osećao smrtni strah i istakao da sada očajnički pokušava da se vrati na teren i pomogne svom klubu Milanu da odbrani nacionalnu titulu.. Kasano, koji je 14. novembra podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji na srcu,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.