Kasano: Plašio sam se smrti

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano: Plašio sam se smrti

Italijanski reprezentativac Antonio Kasano priznao je da je zbog problema sa srcem osećao smrtni strah i istakao da sada očajnički pokušava da se vrati na teren i pomogne svom klubu Milanu da odbrani nacionalnu titulu.
Kasano, koji je 14. novembra podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji na srcu, dobio je zeleno svetlo za nastavak igračke karijere i mogao bi da se pojavi u ekipi Milana na prvenstvenoj utakmici u subotu protiv Fiorentine.
Plašio sam se smrti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a čak i kada je taj strah prošao pomišaljao sam da prekinem sa igranjem. Ali, sada sam ponovo spreman, možda zaigram već u subotu protiv Fiorentine – izjavio je poznati napadač.
Eventualni brz povratak u formu mogao bi da pokrene na razmišljanje italijanskog selektora Ćezarea Prandelija da Kasana uvrsti u sastav za predstojeće prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini.
Kasano nije igrao od oktobra nakon pretrpljenog moždanog udara i manje operacije kojom je otklonjena srčana mana.
Ako se vratim na pravi način i vidim da sam dobro, bilo bi sjajno. Međutim, ukoliko osetim da nije kako treba, zahvaliću svima i otići kući. Želim da ljudi imaju lepe uspomene na Kasana, neću sažaljenje – poručio je 29. godišnji igrač.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.