Karte za Podgoricu i u FSS

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Podgoricu i u FSS

Fudbalski savez Srbije objavio je da će od ponedeljka početi prodaju ulaznica za utakmicu trećeg kola Lige nacija sa Crnom Gorom, koja se igra u Podgorici narednog četvrtka.

U vladajućem telu srpskog fudbala će moći da se kupe karte za dve tribine stadiona u prestonici Crne Gore – zapadnu (sektor C) po ceni od 2.400 dinara i južnu od 600 dinara.

Broj ulaznica je ograničen na pet odsto kapaciteta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << stadiona u Podgorici koliko je maksimalno Fudbalski savez Srbije imao mogućnost da potražuje od organizatora.

Ulaznice će se prodavati isključivo u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, Terazije 35, u ponedeljak i utorak u vremenskom periodu od 10 do 16 časova.

Za svaku ulaznicu su potrebni podaci iz pasoša na uvid kao i kopija pasoša, a serijski broj svake prodate ulaznice biće direktno povezan sa podacima iz pasoša osobe koja je kupila ulaznicu. Jedno lice može preuzeti najviše četiri ulaznice.

ℹ️ U ponedeljak, 8. oktobra, počinje prodaja ulaznica za predstojeću utakmicu ️ tima Srbije u Ligi nacija protiv Crne Gore (Podgorica, 11. oktobar, 20:45)

Sve potrebne informacije na https://t.co/vgmgVhuHPz ⬇️https://t.co/EuBP8kgPE4

#Orlovi#NationsLeague#FSSpic.twitter.com/YP6krTrYsr

Susret između Crne Gore i Srbije igra se narednog četvrtka od 20.45 i moći ćete da ga pratite u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.